PROFESIONALISM 100 %

Alpinism utilitar & Hidroizolatii

Compania este formata din specialisti in hidroizolatii si alpinisti utilitari profesionisti , specializati in lucrari la inaltime, folosind tehnica specifica de alpinism utilitar. Oferim la cele mai inalte standard de calitate, servicii profesionale de alpinism utilitar pentru toti clientii nostri. Tinta noastra este sa avem cel mai bun raport calitate pret pe piata din Romania, respectand cerintele partenerilor care aleg compania noastra.

Citeste mai mult

Lucrari de calitate executate la termenele contractuale si acordarea de garantii.
Hidroizolatii blocuri, hale , terase, orice tip de acoperis. Utilizarea, în creştere, a membranelor bituminoase în etanşeizarea teraselor şi acoperişurilor plane se datorează aptitudinilor acesteia de a răspunde criteriilor de performanţă cerute de standardele construcţiei moderne. Membranele oferă o protectie unică şi avantaje care au fost demonstrate.

Citeste mai mult

HIDRO POLIS este una dintre cele mai importante companii pe segmentul alpinism utilitar industrial si hidroizolatii. Oferim servicii de alpinism utilitar industrial si hidroizolatii la cele mai inalte standarde de siguranta. Executam hidroizolatii hale, hidroizolatii beciuri, hidroizolatii bai, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii terase, hidroizolatii depozite, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii socluri, hidroizolatii statii peco, etc

Citeste mai mult

Hidroizolatii dublustrat blocuri, hale , terase, orice tip de acoperis. Utilizarea, în creştere, a membranelor bituminoase în etanşeizarea teraselor şi acoperişurilor plane se datorează aptitudinilor acesteia de a răspunde criteriilor de performanţă cerute de standardele construcţiei moderne. Membranele oferă o protectie unică  şi avantaje care au fost demonstrate.

Citeste mai mult