Termohidroizolatii Cluj Napoca

Alpinism utilitar & Hidroizolatii

 

Termohidroizolatii

Ce sunt lucrarile de termohidroizolatii ?

Daca va intrebati ce reprezinta lucrarile de termohidroizolatii, trebuie sa stiti ca sunt lucrari complexe, prin intermediul carora o constructie este protejata atat de infiltratiile apei cat si de riscul de a se pierde caldura prin peretii exteriori sau prin acoperisuri si terase.

De obicei, hidroizolatiile se aplica dupa ce au fost efectuate lucrarile de izolatie termica, insa sunt cazuri in care placile de polistiren nu pot fi aplicate la fatade cu diferite decoratiuni artistice arhitecturale, cum ar fi, de exemplu, basoreliefurile. In astfel de cazuri sunt recomandate solutiile lichide, care se pot aplica in strat subtire si care au pe langa proprietatea de a izola termic si pe cea de a hidroizola.

Termohidroizolatii cu vopseaua Thermo Top

Vopseaua termoizolanta Thermo Top este o solutie ideala pentru astfel de operatii, aceasta avand patru calitati de exceptie: reflecta razele infra-rosii ale soarelui, are proprietati deosebit de eficiente pentru izolatia termica, o rezistenta crescuta la vaporii de apa, eliminand conditiile de formare a mucegaiului, precum si proprietatea de a conserva temperatura din interiorul cladirii, prin reducerea transmiterii caldurii. Este un produs excelent care se preteaza la lucrari de termohidroizolatii la orice fel de constructii, fie ele rezidentiale, comerciale sau industriale. Reprezinta un sistem de izolatie care poate fi utilizat atat la lucrarile noi cat si la reabilitarea cladirilor vechi, pentru fatade, acoperisuri sau terase. In plus, se aplica foarte usor, cu trafaletul, gletiera sau cu pistolul aerless, pe orice tip de suprafata.

Sistem de termohidroizolatii cu spuma poliuretanica

Un alt sistem de termohidroizolatii considerat printre cele mai bune din lume este spuma poliuretanica. Are o etanseitate perfecta, izoland cladirile la un mod ideal, atat din punct de vedere termic cat si hidro. In plus, constituie si o foarte buna izolatie fonica. S-a dovedit a fi deosebit de rezistenta si la traficul pietonal, fiind recomandata pentru lucrari la acoperisuri, terase si mansarde. Pulverizata pe aceste suprafete, se obtine o membrana fara imbinari, cu o rezistenta foarte mare la umiditate si la temperaturi cuprinse intre – 50 si + 100 de grade. Are, de asemenea, o aderenta foarte ridicata, putand fi aplicata pe orice tip de material. Folosind acest sistem se obtine o protectie eficienta impotriva apei dar si evitarea disiparii caldurii din interior, reusindu-se astfel reducerea costurilor de energie electrica utilizata pentru incalzire cu pana la 50%.

Avantajele lucrarilor de termohidroizolatii

Avantajele lucrarilor de termohidroizolatii sunt binecunoscute, totusi merita mentionate cateva dintre ele. In primul rand este vorba de un dublu confort care se creeaza in interiorul cladirilor, cel de izolatie termica si cel de hidroizolatie. Sistemele mentionate mai sus pot fi utilizate atat la lucrarile noi cat si la reconditionarea constructiilor vechi, se pot aplica cu usurinta si au o aderenta ridicata la diferite genuri de materiale. Se obtine o etanseitate perfecta, avand si proprietati antifonice. Membrana obtinuta prin pulverizare este deosebit de fina, insa extrem de rezistenta la factorii fizici cat si la traficul pietonal. Datorita calitatilor lor, sistemele de termohidroizolatii pot reduce costurile destinate energiei pentru incalzire intr-un mod substantial.

 • Cladire locuinte Cluj
 • Cluj
 • 1980.00 m2
 • 2018/Mai
 • Zabolai Alpar
 • Termohidroizolatii
 • Conform standardelor
 • Termohidroizolatii

Compania este formata din specialisti in hidroizolatii si alpinisti utilitari profesionisti , specializati in lucrari la inaltime, folosind tehnica specifica de alpinism utilitar. Oferim la cele mai inalte standard de calitate, servicii profesionale de alpinism utilitar pentru toti clientii nostri. Tinta noastra este sa avem cel mai bun raport calitate pret pe piata din Romania, respectand cerintele partenerilor care aleg compania noastra.

Am investit de-a lungul timpului in specializari, cursuri de formare profesionala , echipamente  si materiale ce respecta standardul de calitate ISO 9001, din dorinta de a ne ridica la asteptarile clientilor nostri.

Consultanta

Profesionistii nostri va stau la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire sau cerere de oferta.Consultanta, in ceea ce priveste lucrarea pe care o aveti de realizat, este gratuita iar, sfaturile oferite de un profesionist in domeniu, va vor  ajuta sa luati cea mai buna decizie, pentru a economisi timp si bani.

Transport

Specialistii nostri se vor deplasa la locatia dumneavoastra la orice ora pentru a constata si evalua lucrarea din punct de vedere al cailor de acces, al materialelor ce urmeaza a fi folosite precum si a numarului de alpinisti utilitari ce vor fi delegati la fata locului.

 • Cladire locuinte Cluj
 • Cluj
 • 1980.00 m2
 • 2018/Mai
 • Zabolai Alpar
 • Termohidroizolatii
 • Conform standardelor
 • Termohidroizolatii