Hidroizolatii dublustrat Cluj Napoca

Alpinism utilitar & Hidroizolatii

 

Hidroizolatii  

Ce lucrari realizam ?

Alpinism utilitar Bistrita in constructii, in publicitate, curatenie  & Hidroizolaţii monostrat, hidroizolaţii dublu strat & Termohidroizolaţii. Suntem o companie respectată deoarece principiile pe care compania noastră a fost înființată sunt solide: oferim servicii superioare clienților noștri, punând pe primul loc calitatea, creând lucrări durabile pentru clienţii noștri, oferind o muncă excepțională, stimulând inovația, acționând cu integritate și consolidând relaţii stabile. Aceste principii ne definesc ca unicitatea și ne ghidează fiecare pas al afacerii noastre. HIDRO POLIS si-a propus să ofere beneficiarilor, companii sau persoane fizice servicii de calitate care să raspundă celor mai exigente cerinţe astfel incăt  să fim cotaţi in zona serviciilor de calitate superioara din domeniul alpinismului utilitar si hidroizolaţiilor.

Lucrari de calitate executate la termenele contractuale si acordarea de garantii.

Hidroizolatii blocuri, hale , terase, orice tip de acoperis. Utilizarea, în creştere, a membranelor bituminoase în etanşeizarea teraselor şi acoperişurilor plane se datorează aptitudinilor acesteia de a răspunde criteriilor de performanţă cerute de standardele construcţiei moderne. Membranele oferă o protectie unică  şi avantaje care au fost demonstrate.

 • Instalare rapidă
 • Longevitate excepţională
 • Mare flexibilitate şi elongaţie
 • Costuri globale reduse
 • Produsele folosite de noi nu necesită întreţinere.
 • Această caracteristică, asociată unei longevitătii excepţionale a materialului precum şi unor costuri la instalare competitive, conferă sistemului o particulariate interesantă, de luat în calcul, pentru o investiţie pe termen lung.

 

Compania noastra ofera garantii pe lucrarile efectuate, in functie de materialele alese.

 

IMPORTANT Garantia lucrarilor este cuprinsa intre 5-10 ani in functie de sistemele de aplicare alese si de tipul membrane utilizate.

 

Modalitati de executie a lucrarilor de hidroizolatii

 

 

1.Hidroizolatii Monostrat

Pregatire suprafata ;

Schimbare sifon scurgere ;

Aplicare amorsa bituminoasa ;

Aplicare prin termosudare a membranei hidroizolatoare ;

Montare de aeratoare ;

 1. Hidroizolatii dublu strat

Pregatire suprafata ;

Schimbare sifon scurgere ;

Aplicare amorsa bituminoasa ;

Aplicare prim strat de membrana ;

Aplicare al doilea strat de membrana;

Montare aeratoare ;

 

3.Termohidroizolatii

Ce sunt lucrarile de termohidroizolatii ?

Daca va intrebati ce reprezinta lucrarile de termohidroizolatii, trebuie sa stiti ca sunt lucrari complexe, prin intermediul carora o constructie este protejata atat de infiltratiile apei cat si de riscul de a se pierde caldura prin peretii exteriori sau prin acoperisuri si terase.

De obicei, hidroizolatiile se aplica dupa ce au fost efectuate lucrarile de izolatie termica, insa sunt cazuri in care placile de polistiren nu pot fi aplicate la fatade cu diferite decoratiuni artistice arhitecturale, cum ar fi, de exemplu, basoreliefurile. In astfel de cazuri sunt recomandate solutiile lichide, care se pot aplica in strat subtire si care au pe langa proprietatea de a izola termic si pe cea de a hidroizola.

Termohidroizolatii cu vopseaua Thermo Top

Vopseaua termoizolanta Thermo Top este o solutie ideala pentru astfel de operatii, aceasta avand patru calitati de exceptie: reflecta razele infra-rosii ale soarelui, are proprietati deosebit de eficiente pentru izolatia termica, o rezistenta crescuta la vaporii de apa, eliminand conditiile de formare a mucegaiului, precum si proprietatea de a conserva temperatura din interiorul cladirii, prin reducerea transmiterii caldurii. Este un produs excelent care se preteaza la lucrari de termohidroizolatii la orice fel de constructii, fie ele rezidentiale, comerciale sau industriale. Reprezinta un sistem de izolatie care poate fi utilizat atat la lucrarile noi cat si la reabilitarea cladirilor vechi, pentru fatade, acoperisuri sau terase. In plus, se aplica foarte usor, cu trafaletul, gletiera sau cu pistolul aerless, pe orice tip de suprafata.

Sistem de termohidroizolatii cu spuma poliuretanica

Un alt sistem de termohidroizolatii considerat printre cele mai bune din lume este spuma poliuretanica. Are o etanseitate perfecta, izoland cladirile la un mod ideal, atat din punct de vedere termic cat si hidro. In plus, constituie si o foarte buna izolatie fonica. S-a dovedit a fi deosebit de rezistenta si la traficul pietonal, fiind recomandata pentru lucrari la acoperisuri, terase si mansarde. Pulverizata pe aceste suprafete, se obtine o membrana fara imbinari, cu o rezistenta foarte mare la umiditate si la temperaturi cuprinse intre – 50 si + 100 de grade. Are, de asemenea, o aderenta foarte ridicata, putand fi aplicata pe orice tip de material. Folosind acest sistem se obtine o protectie eficienta impotriva apei dar si evitarea disiparii caldurii din interior, reusindu-se astfel reducerea costurilor de energie electrica utilizata pentru incalzire cu pana la 50%.

Avantajele lucrarilor de termohidroizolatii

Avantajele lucrarilor de termohidroizolatii sunt binecunoscute, totusi merita mentionate cateva dintre ele. In primul rand este vorba de un dublu confort care se creeaza in interiorul cladirilor, cel de izolatie termica si cel de hidroizolatie. Sistemele mentionate mai sus pot fi utilizate atat la lucrarile noi cat si la reconditionarea constructiilor vechi, se pot aplica cu usurinta si au o aderenta ridicata la diferite genuri de materiale. Se obtine o etanseitate perfecta, avand si proprietati antifonice. Membrana obtinuta prin pulverizare este deosebit de fina, insa extrem de rezistenta la factorii fizici cat si la traficul pietonal. Datorita calitatilor lor, sistemele de termohidroizolatii pot reduce costurile destinate energiei pentru incalzire intr-un mod substantial.

 

 • Cladire locuinte Cluj
 • Cluj
 • 6586.00 m2
 • 2018/August
 • Zabolai Alpar
 • Hidroizolatii dublustrat acoperis
 • Conform standardelor
 • Hidroizolatii dublustrat